Amenajari locuri de joaca

Servicii Amenajari locuri de joaca

- Gazonare prin insamantare iarba si/sau cu trifoi alb pitic

- Gazonare cu rulouri de gazon natural

- Montare gazon artificial

- Sisteme de udare prin aspersie si picurare

- Sisteme de udare rezidentiale si agricole

- Sisteme de drenare a apelor pluviale

- Constructii din lemn, terase, magazii de scule, foisoare, umbrare, pergole

- Montare de alei inierbate

- Amenajare locuri de joaca pentru copii cu mobilier, bancute, masute, gropi de nisip, topogane, leagane  balansoare, dale de cauciuc

Experienta de peste 10 ani:

Comunitatile isi doresc locuri de joaca creative si moderne, asadar Ovi Garden SRL vine in intampinarea dumneavoastra cu diverse solutii pentru amenajarea locurilor de joaca.
Noi va oferim mai mult decat un simplu loc de joaca, cu exprienta noastra putem amenaja parcuri de joaca personalizate, utilizand:banci stradale, cosuri de gunoi, mese de sah, jardiniere, pergole, foisoare, panouri publicitare, stalpi de iluminat, rastel biciclete, panori baschet, porti de fotbal, rampe skateboard, statii de autobuz, cismea apa…leagane, tobogane, balansoare, figurine pe arc, panou pentru escalada, casute pentru joaca, carusele, invartitori, complexe de joaca (contin multe, leagane, turnuri, panouri pentru catarat, punti mobile , poduri tubulare …), echipamente pentru joaca tematice.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.