Amenajari gradini

Ce putem amenaja:

- Gazonare prin insamantare iarba si/sau cu trifoi alb pitic

- Gazonare cu rulouri de gazon natural

- Montare gazon artificial

- Sisteme de udare prin aspersie si picurare

- Sisteme de udare rezidentiale si agricole

- Sisteme de drenare a apelor pluviale

- Constructii din lemn, terase, magazii de scule, foisoare, umbrare, pergole

- Montare de alei inierbate

Experienta de peste 15 ani:

OVI GARDEN amenajeaza spatiile verzi proiectate luand in considerare fiecare aspect important al mediului in care lucreaza si acorda o deosebita atentie fiecaruia dintre elementele cuprinse in proiect. Diferitele lucrari propuse, fie ca sunt operatiuni simple sau transformari complexe, totale, ale unor spatii verzi sau de recreere, sunt abordate in aceeasi maniera profesionista, punand pret pe esteticul urban si ecosistem.

Serviciile OVI GARDEN integreaza inr-un tot unitar proiectarea, realizarea si intretinerea ulterioara a spatiilor verzi, gradinilor si a locurilor de joaca pentru copii. Conceptul OVI GARDEN se bazeaza pe colaborarea directa dintre client si specialistii nostri, fiecare noua realizare reflectand personalitatea unica a clientului.

Consultanta oferita de OviGarden in privinta tendintelor si tehnicilor potrivite pentru proiectul propus dezvaluie clientului o perspectiva profesionala si posibilitatea de modelare a propriei viziuni asupra proiectului.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.